Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الکوثر، متخصصان می‌گویند شما باید هر روز حداقل پنج وعده از انواع میوه‌ها و سبزیجات را بخورید و وعده‌های غذایی اصلی شما بر اساس غذا‌های نشاسته‌ای سرشار از فیبر، محصولات لبنی یا جایگزین‌های لبنی، حبوبات، ماهی، تخم مرغ، گوشت و سایر پروتئین‌ها باشد همچنین انتخاب روغن‌های غیر اشباع و مصرف آن‌ها به مقدار کم همراه با نوشیدن مایعات فراوان بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی نوبت به میوه‌ها می‌رسد آن‌ها به طور خاص دارای فواید زیادی برای سلامتی هستند، به حدی که باید جزو اصلی تغذیه کسانی باشد که می‌خواهند طول عمر خود را افزایش دهند.

تمشک سرشار از کوئرستین و اسید گالیک که دو فلاونوئید مرتبط با عملکرد قلب سالم است بوده  همچنین از چاقی جلوگیری می‌کند. علاوه براین مشخص شده است که تمشک حیات و مرگ سلول‌های بدن را تنظیم می‌کند.

در مقایسه با انواع دیگر توت ها، تمشک دارای درصد آنتی اکسیدانی مشابه با توت فرنگی یا نیمی از توت سیاه و یک چهارم زغال اخته است. مطالعات حیوانی نشان می‌دهد که عصاره توت دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که ممکن است خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، دیابت، چاقی و سرطان را کاهش دهد.

بعید است تمشک سطح قند خون را افزایش دهد؛ مقدار آن در شاخص گلیسمی (GI) که میزان افزایش قند خون توسط یک غذا را مشخص می‌کند، کم است. اگرچه شاخص گلیسمی برای تمشک تعیین نشده است، اما بیشتر توت‌ها نیز در شاخص گلیسمی پایین قرار می‌گیرند.

علاوه بر این، مطالعات نشان می‌دهد که توت ممکن است قند خون را کاهش دهد و مقاومت به انسولین را بهبود بخشد. در مطالعات حیوانی، موش‌هایی که تمشک قرمز یخ زده را همراه با رژیم غذایی پرچرب مصرف کردند، سطح قند خون پایین‌تر و مقاومت به انسولین کمتری نسبت به گروه کنترل شده نشان دادند. موش‌های تغذیه شده با توت‌ها نیز شواهد کمتری از بیماری کبد چرب را نشان دادند.

در مطالعه‌ای که در کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده منتشر شده است، اثر توت در از بین بردن سلول‌های سرطانی معده و روده بزرگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. هدف از این مطالعه ارزیابی نقش نسبی سطح pH پایین و سطح بالای آنتی اکسیدان در از بین بردن سه نوع سلول با عصاره آبی توت قرمز بود.

همچنین معروف است که توت سرشار از ارزش غذایی مفید برای سلامت قلب است که تحقیقات نشان می‌دهد ممکن است علت آن تا حدی خاصیت آنتی اکسیدانی این توت به نام آنتوسیانین باشد که از استرس اکسیداتیو و التهاب‌هایی که به بیماری‌های قلبی منجر می‌شود، جلوگیری می‌کند.

مطالعات همچنین نشان داده است که انواع توت‌ها می‌توانند میزان کلسترول مضر LDL - یک ماده پیش ساز بالقوه کشنده برای بیماری‌های قلبی را کاهش دهند. یک مطالعه روی ۲۷ بزرگسال مبتلا به سندرم متابولیک نشان داد که مصرف یک نوشیدنی ساخته شده از توت فرنگی خشک شده به مدت ۸ هفته باعث کاهش ۱۱ درصد کلسترول LDL می‌شود.

علاوه بر این، یک مطالعه ۱۸ ساله به سرپرستی دکتر اریک ریم دانشیار دانشکده بهداشت عمومی و دانشکده پزشکی هاروارد نشان داد زنانی که بیشترین توت فرنگی و بلوبری می‌خورند ۳۴ درصد ​​کمتر دچار حمله قلبی می‌شوند. توت همچنین دارای خواص ضد سرطانی و یک غذای عالی برای مغز است. شواهدی وجود دارد که مصرف توت می‌تواند به جلوگیری از کاهش شناخت با افزایش سن کمک کند.

بیشتر بخوانید

میوه‌های ممنوعه که قند خون را افزایش می‌دهند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انواع توت ها توت فرنگی تمشک آنتی اکسیدان ها خاصیت ضد سرطانی قند خون قند خون توت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۲۱۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این اسید لاغرتان می‌کند

هزاران سال است که از سرکه‌ی سیب به عنوان دارویی طبیعی برای حفظ سلامت جسم استفاده می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد مصرف سرکه‌ی سیب مزایای بسیاری برای حفظ سلامتی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش سطح قند خون اشاره کرد.

به گزارش خبرآنلاین، سرکه سیب طی یک فرآیند تخمیر دو مرحله‌ای تولید می‌شود و اسید استیک جزء فعال و اصلی سرکه سیب است. همچنین سرکه سیب به عنوان اسید اتانوئیک شناخته می‌شود که یک ترکیب آلی با طعم ترش و بوی قوی است. واژه استیک از کلمه لاتین acetum، به معنای سرکه گرفته شده است.

حدود ۵ تا ۶ درصد از سرکه سیب از اسید استیک تشکیل شده است. همچنین این سرکه حاوی آب و مقادیر کمی از اسید‌های دیگر مانند اسید مالیک است. یک قاشق غذاخوری (۱۵ میلی لیتر) سرکه سیب حاوی حدود سه کالری است و تقریباً هیچ کربوهیدراتی ندارد.

اسید استیک برای چربی‌سوزی مفید است

اسید استیک یک اسید چرب با زنجیره‌ی کوتاه است که در بدن شما به اَسِتات و هیدروژن تجزیه می‌شود. برخی از مطالعات حیوانی نشان می‌دهد که اسید استیک موجود در سرکه سیب ممکن است به چندین روش باعث کاهش وزن شود:

سطح قند خون را کاهش می‌دهد: در مطالعه‌ای که روی موش‌ها انجام شد، اسید استیک توانایی کبد و ماهیچه‌ها را برای جذب قند از خون بهبود می‌بخشد.

سطح انسولین را کاهش می‌دهد: بر اساس همان مطالعه روی موش‌ها، اسید استیک همچنین نسبت انسولین به گلوکاگون را کاهش می‌دهد و همین موضوع به سوزاندن چربی کمک می‌کند.

بهبود متابولیسم: پژوهش روی موش‌ها نشان داد مصرف اسید استیک سطح آنزیم AMPK (پروتئین کیناز فعال شده توسط AMP) را افزایش می‌دهد که چربی‌سوزی را افزایش و تولید مواد قندی و چربی در کبد را کاهش می‌دهد.

ذخیره چربی را کاهش می‌دهد: درمان موش‌های چاق و دیابتی با اسید استیک یا استات، از آن‌ها در برابر افزایش وزن محافظت می‌کند و بیان ژن‌هایی را افزایش می‌دهد که ذخیره چربی شکم و چربی کبد را کاهش می‌دهد.

چربی‌سوزی: یک مطالعه بر روی موش‌هایی که با یک رژیم غذایی پرچرب همراه با اسید استیک تغذیه می‌شدند، نشان داد افزودن اسید استیک به رژیم غذایی پرچرب موش‌ها، باعث فعال‌تر شدن ژن‌های چربی‌سوز در موش‌ها می‌شود که کاهش تجمع چربی در بدن آن‌ها را به همراه دارد.

کاهش اشتها: مطالعه دیگری نشان می‌دهد که اَسِتات ممکن است مراکز کنترل اشتها در مغز شما را کنترل سرکوب کند و در نهایت منجر به کاهش مصرف غذا شود.

اگرچه نتایج مطالعات حیوانی امیدوارکننده به نظر می‌رسد، اما برای تأیید این اثرات، به تحقیقات روی انسان‌ها نیاز است.

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • این ادویه عمرتان را زیاد می‌کند
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • میوه َشادی بخش را بشناسیم
  • «تهدید بی خاصیت»
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • این اسید لاغرتان می‌کند